Zomerschool Leiden en Clips in de Klas

05 september 2013

Zomerschool

Clips in de Klas verzorgde deze zomer de videoworkshops van de Zomerschool in Leiden. Binnen een week maakten de leerlingen samen een film over het centrale thema van de week. Dit jaar waren de thema's: 'Een robot als vriend' en 'dierproeven'. 

De Zomerschool is een school voor beloftevolle, leergierige en ambitieuze leerlingen uit groep 6 en 7. Voor leerlingen die het denkniveau hebben om naar de HAVO of het VWO te kunnen, als ze een extra zetje krijgen op het gebied van begrijpend lezen en woordenschat. Voor leerlingen die weinig mogelijkheden hebben om in de zomer activiteiten te ondernemen. De Zomerschool wordt georganiseerd door Stichting Jes Rijnland.


Update 13 november: Van de 35 leerlingen die dit jaar hebben deelgenomen aan de Zomerschool Leiden hebben 29 leerlingen aangegeven 'heel tevreden' te zijn met de filmworkshops van Clips in de Klas. Slechts 6 leerlingen gaven aan 'tevreden' te zijn. Het onderdeel film maken scoorde dan ook zeer hoog op de ranglijst van meest favoriete onderdelen van het lesprogramma.

Lees meer >>

 Bekijk hier een film die de kinderen van de Zomerschool hebben gemaakt

 

 

videobeelden in de leader: http://www.hitenrun.com

 

 

 

linkedin wit2 linkedin wit2 facebook wit2Mediawijzertwitterwit2

  Nieuwsbrief

 Meld je hier aan voor
 de nieuwsbrief

  Contact

 icon-phone  06.26504561

 icon-email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:

Lorentzkade 71
2313 GE Leiden