Praktische informatie

'Clips in de Klas' in de klas 

Een serie videoworkshops bestaat uit 2,3 of 6 lessen van circa 5 kwartier. De videodocent komt bij u in de klas en verzorgt het complete lesprogramma. Vanwege de werkvorm in kleine groepjes is het aan te raden dat de vaste leerkracht aanwezig is in de les.   

Kosten

Iedere school is bijzonder en zo ook de workshops van Clips in de Klas. Afhankelijk van de wensen van de school kunnen de kosten dan ook variëren. In goed overleg komen we samen tot een begroting. De tarieven van Clips in de Klas komen overeen met wat gebruikelijk is binnen het kunst-educatieve aanbod. 

Op maat! 

Wat leeft er op uw school? En waar zou u graag een film over zien die gemaakt is door de kinderen? Met een concept op maat is de betrokkenheid van de kinderen en het team het allergrootst! 

Subsidie-mogelijkheden

Sommige projecten lenen zich voor subsidiëring door een fonds. Clips in de Klas verzorgt hiervoor in samenwerking met uw school het traject. 

Oudertoestemming

YT kleinPublicatie van de film op YouTube is natuurlijk fantastisch, maar de ouders/verzorgers van de leerlingen dienen hiervoor vooraf toestemming te geven. Desgewenst wordt de film gepubliceerd op een gesloten kanaal van YouTube of van de website van uw school.


Vrijblijvende kennismaking met Clips in de Klas

Maak kennis met Clips in de Klas. Basisscholen in Zuid-Holland en Utrecht kunnen zonder kosten een film-workshop op proef aanvragen voor een klas naar keuze, of voor een aantal leden van het schoolteam. Klik hier om uw school aan te melden. 

Contact

Bezoekadres: Oosterstraat 16, 2315 LH Leiden

Telefoon: 06.26504561

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Den Haag: 58340130 

 

linkedin wit2 linkedin wit2 facebook wit2Mediawijzertwitterwit2

  Nieuwsbrief

 Meld je hier aan voor
 de nieuwsbrief

  Contact

 icon-phone  06.26504561

 icon-email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:

Lorentzkade 71
2313 GE Leiden